Brunssum 10 Dec. 2017

Brunssum 10 Dec. 2017

Live muziek verzorgd door Roel Thomas.
Al vanaf zeer jonge leeftijd, was Roel Thomas op en rond het podium te vinden. Als 8-jarig jongetje deed hij een playback act van Elvis Presley en Shakin’ Stevens. Op de middelbare school zat hij in het schoolbandje als zanger-gitarist en na het vervullen van zijn dienstplicht is hij zich gaan toeleggen op het beoefenen van het vak als muzikant. Als jonge student is Roel Thomas al snel professioneel les gaan volgen in zang & gitaar.

Na 5 jaar ploeteren met toonladders en zangtechnieken was hij klaar voor het grote avontuur. Na wat audities bij diverse bands en gelegenheden kwam de eerste semiprofessionele aanbieding.

Inmiddels heeft Roel Thomas de nodige ervaring opgedaan, om voor diverse soorten van podia en publiek te kunnen performen en presteren. Dit in samenwerking met andere muzikanten en als solo artiest. Op dit moment is Roel Thomas veel aan het werk in studio’s als zanger/gitarist. En als componist/schrijver/producer schrijft hij geregeld liedjes voor diverse artiesten en gezelschappen.

Door de jarenlange ervaring in gerenommeerde bands als Satisfy, The Blackbirds, No Limit, You & Me en Sound Division maakt deze zanger een echte allrounder.