Brunssum 22 Sept. 2019

Brunssum 22 Sept. 2019

Live muziek verzorgd door Zangeres Pearl

Vrije Markt Brunssum
Boschstraat 23
6442 PB Brunssum

Iedere zondag geopend van 10.00 tot 16.00 uur

Live muziek verzorgd door Zangeres Pearl. Zangeres Pearl, in het dagelijks leven Lisethe, startte haar muziekcarrière in 1971, toen ze net groot genoeg was om de sambaballen vast te houden. Samen met haar 3 broers vormde ze een band genaamd “De Calimero’s”, waarmee ze optrad op verschillende feestjes.

De jonge muziekfamilie groeide uit tot een volwassen allround band, die inmiddels omgedoopt werd tot “Lukano”. Met de familieband heeft Lisethe jarenlang opgetreden als zangeres en gitariste. Velen kennen Lisethe Lukassen dan ook als de zangeres van familie-orkest Lukano, waar zij tot 2010 mee op het podium heeft gestaan.