Brunssum 8 Sept. 2019

Live muziek verzorgd door Roel Thomas Een muzikant met een allround repertoire

Start

8 september 2019

End

8 september 2019

Address

Vrije Markt Brunssum, Boschsstraat 23, 6442 PB Brunssum   View map

Live muziek verzorgd door Roel Thomas

Vrije Markt Brunssum
Boschstraat 23
6442 PB Brunssum

Iedere zondag geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur

Al vanaf zeer jonge leeftijd was Roel Thomas op en rond het podium te vinden. Als 8-jarig jongetje deed hij een playbackact van Elvis Presley en Shakin’ Stevens. Op de middelbare school zat hij in het schoolbandje als zanger-gitarist en na het vervullen van zijn dienstplicht is hij zich gaan toeleggen op het beoefenen van het vak als muzikant. Als jonge student is Roel Thomas al snel professioneel les gaan volgen in zang & gitaar.
Na 5 jaar ploeteren met toonladders en zangtechnieken was hij klaar voor het grote avontuur. Na wat audities bij diverse bands en gelegenheden kwam de eerste semiprofessionele aanbieding.

Inmiddels heeft Roel de nodige ervaring opgedaan, om voor diverse soorten van podia en publiek te kunnen performen en presteren. Dit in samenwerking met andere muzikanten én als solo artiest. Op dit moment is hij veel aan het werk in studio’s als zanger/gitarist. Als componist/schrijver/producer schrijft hij geregeld liedjes voor diverse artiesten en gezelschappen.

Door de jarenlange ervaring in gerenommeerde bands als Satisfy, The Blackbirds, No Limit, You & Me en Sound Division maakt deze zanger een echte allrounder.

Deze ras entertainer brengt je terug in de sferen van grote artiesten als The Platters, Engelbert Humperdinck, Tom Jones, Frank Sinatra maar moderne zangers zoals Michael Bublè en Robbie Williams komen ook aan bod.
Soul, Disco, Country, Pop, Nederlandstalig en Gitaarrock zijn een aantal facetten waar deze allrounder een ster in is. Nummers van The Dire Straits, Gary Moore, Bon Jovi zijn hem op het lijf geschreven.

MORE DETAIL

Website

www.vrijemarkt.nl

Phone

0645459010

Email

brunssum@vrijemarkt.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TOP